Vi har altid købere, der søger følgende:

  • Landsteder og landejendomme i følgende kommuner: Helsingør, Gribskov og Fredensborg. Hobbylandbrug, plads til div. hobbyaktivitet, ejendomme med mulighed for dyrehold og jagt. Ejendomme blot med stor grund-/have, gerne skønt beliggende til marker, sø eller skov. Alm. landhuse, landejendomme med et par tønder land, liebhaveri, hesteejendomme m.v. Ejendomme i alle størrelser og prisklasser søges. Vi har mange års erfaring med salg ejendomme på landet og har købere skrevet op til både stort og småt. Benyt en ekspert - Kontakt os.

  • Villaer, parcelhuse, rækkehuse i byerne i Ålsgårde/Hellebæk, Hornbæk, Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb/Kvistgård/Gurre/Nygård. Alle stilarter, murstenshuse, træhuse, 1 eller 2 plan mv. Børne- og seniorvenlige ejendomme. Vi sælger også ejendomme i vores nabokommuner. Vi er effektive, hurtige og har sikkert allerede køberen i vores kartotek. Vi mestre det hele og glæder os til at hjælpe dig til en god handel.

  • Ejerlejligheder med eller uden altan, alt fra 1- 5 værelses, byhuse gerne med eget havestykke/gård, villalejligheder, 2 familieshuse. Alle prisklasser og størrelser. Vi har solgt boliger siden 1989, så vi kan også sælge din.

  • Udsigtsvillaer, liebhaveri, ejendomme direkte til vandet, sø og skov. Ejendomme i god stand, men også ejendomme til istandsættelse, hvor køber selv kan sætte præg. Alle størrelser og prisgrupper. Har du en særlig ejendom, så brug os, vi har mange års erfaring og kender køberen der søger noget særligt. Personlig og professionel service fra start til slut.

  • Vi sælger også grunde og fritidshuse. Har du en sådan, så lad os finde et match til netop din ejendom.

Udpluk af køberkartotek

Landsted til istandsættelse

Stor grund + 5000 m²
God plads til udendørs hobbyaktivitet
Helsingør Kommune
Max. kr. 2.500.000

Par søger hus/landsted til istandsættelse på en stor grund, gerne omkring 5000 m² eller mere. De er åbne overfor beliggenheden, dog gerne indenfor Helsingør Kommune. Det har selv byerne Ålsgårde, Hornbæk og Gurre i tankerne. De drømmer om et landsted med god plads til udendørs hobbyaktivitet. Max. kr. 2.500.000.

Ref. 745963

Bolig i Ålsgårde

3 soveværelser
Tæt på bymidten
Børnevenligt
Max. kr. 2.400.000

Lille familie søger bolig i Ålsgårde, det kunne f.eks. være en villa, et hyggeligt rækkehus el.lign. Der skal være lidt have til. Boligen skal rumme min. 3 soveværelser eller mulighed for at indrette, så der er 3 soveværelser. Gerne køkken-alrum og dagligstue i stueplan. Mht. beliggenheden så skal det være i gåafstand til Ålsgårde Centeret. Max. kr. 2.400.000.

Ref. 852459

Bolig med god plads

Hellebæk, Ålsgårde & Hornbæk
3-4 soveværelser
Opbevaringsplads
Max. kr. 3.000.000

Familie søger bolig med god plads til opbevaring - Det kunne f.eks. være i form af en tør kælder, anneks, gildesal eller lign. Herudover ønsker de 3-4 soveværelser. De er åbne overfor beliggenheden, det kunne f.eks. være i Ålsgårde, Hellebæk eller Hornbæk. Max. kr. 3.000.000.

Ref. 213698

Vil du have mere info?

Har du den bolig en af vores købere søger eller vil du gerne høre mere om, hvad vores købere ønsker?

Kontakt os for at få mere info.

Villa eller rækkehus

Nem vedligeholdelse
Lille have evt. gårdhavemiljø
Ca. 100 m²
Leder efter det helt rigtige

Par søger nem bolig uden den store vedligeholdelse, det kunne f.eks. være en villa, et rækkehus eller en villalejlighed i stueplan. De ønsker at bo i en by, hvor kystbanetoget kører fra - Det kunne f.eks. være Espergærde, Humlebæk, Snekkersten eller Helsingør. Der skal være udgang til en lille have, gerne med gårdhavemiljø. De bor i dag til leje, og har tid til at vente på det helt rigtige. Pris max. 4.000.000.

Ref. 256397

Familievilla

Espergærde
Istandsættelse ok
Min. 140 m²
Gerne 4 værelser

Familie søger villa i Espergærde i et el. to plan. De er åbne for hele Espergærde, men kigger specielt i Mørdrup kvarteret. Boligarealet skal være over 140 m². Indretning skal gerne være med 4 værelser. Istandsættelse er ok. Max. kr. 3.000.000.

Ref. 053695

Nem bolig i ét plan

Nem vedligeholdelse
Ålsgårde/Hellebæk
Gerne i villaområde
Fleksible mht. overtagelse

Ægtepar søger nem, moderne bolig i ét plan. Gerne murstenshus i byerne Ålsgårde/Hellebæk, evt. Helsingør- og Hornbækområdet kan også have interesse. Boligen skal være i flot stand og uden behov for den helt store vedligeholdelse de mange næste år frem. Beliggenhed uden trafikstøj. Gerne 100-140 m², 2-3 soveværelser, køkken-alrum. Køber når det rigtige viser sig. Prisniveau op til omkring 3 mill.

Ref. 524695

Charmerende villa

Nordsjælland
Opført før 1940'erne
Fredelig beliggenhed
Leder efter det helt rigtige

Par søger unik villa i Nordsjælland. De drømmer om en ejendom opført før 1940'erne med sjæl og charme. Stilen skal gerne være klassisk og romantisk med fine detaljer. Stor have med et grundareal på over 1000 m². De er åbne for beliggenheden, men væk fra støjende veje. De har god tid til at vente på det rigtige. Pris max. 4.500.000.

Ref. 854294

Landejendom i Nordsjælland

Min. 10 ha. jord
Gode jagtmuligheder
Ugenert beliggenhed
Leder efter det helt rigtige

Familie søger landejendom i Nordsjælland. De drømmer om en ejendom, hvorfra de kan gå på jagt. Der skal derfor være skovarealer på ejendommen og gode jagtmuligheder. Min. 10 ha. jord gerne mere. Hovedhusets beliggenhed skal være ugenert. De drømmer om et større stuehus, der trænger til renovering, men det er ikke afgørende. De har god tid til at vente på det rigtige. Max. pris afhængig af den pågældende ejendom.

Ref. 247547

Villa i Hornbæk

Sjæl og charme
Mindre istandsættelser ok
Ugenert beliggenhed
Max. ca. kr. 3.000.000

Par søger villa i Hornbæk, alternativt i Dronningmølle. De drømmer om et charmerende hus med sjæl og charme. Mindre istandsættelser er ok, men ikke større renoveringsprojekter. Villaen skal gerne være indrettet med stort køkken, stor stue samt 2-3 soveværelser. Har tid til at vente på det rigtige. Pris max. ca. 3.000.000.

Ref. 524518

Villa i Hornbæk

Gerne 1 plan
3-4 soveværelser
Boligareal over 120 m²
Leder efter det helt rigtige

Familie søger villa i Hornbæk. De leder efter en ejendom, hvor de nemt kan bo med to store børn - F.eks. indrettet med adskilt børne-/forældreafdeling el. villa med anneks. Grundarealet skal min. være 700 m². Villa i 1 plan fortrækkes. Gerne hyggelig sommerhusstil. Pris max. 4.500.000.

Ref. 246587

Nem bolig

Lejlighed el. rækkehus
Min. 60 m²
God beliggenhed
Max. kr. 1.450.000

Kvinde søger nem bolig f.eks. lejlighed el. rækkehus i stueplan. God beliggenhed helst i Helsingør el. Snekkersten. Boligen skal gerne være på min. 60 m² og være indrettet med 2-3 værelser. Det skal være tilladt at holde hund/kat i ejerforeningen. Pris max. 1.450.000.

Ref. 528941

Sjæl og charme

Helsingør Kommune
Romantisk stil
Gerne over 130 m2
Leder efter det helt rigtige

Par søger villa i Helsingør Kommune. De drømmer om en villa i landlig og romantisk stil. Der skal være mulighed for min. 3 soveværelser og gerne et boligareal på over 130 m². De har god tid til at vente på det rigtige. Max. pris inkl. evt. forbedringer kr. 3.000.000.

Ref. 856952

Helsingør kommune

Naturskønt
Istandsættelse ok
Gerne over 140 m²
Max. kr. 4.000.000

Familie drømmer om at flytte til Helsingør Kommune. De har byerne Tikøb, Espergærde og kvistgård i tankerne. Istandsættelse og forbedringer er ok. Huset skal være rummeligt, gerne over 140 m² og med min. 3 soveværelser. Max. pris inkl. istandsættelse og forbedringer kr. 4.000.000.

Ref. 526847

Skøn beliggenhed

Ålsgårde, Hellebæk, Helsingør
Udsigt til skov, sø el. hav
Fred og ro
Gerne 1 plan

Par søger villa helst i 1 plan med en god beliggenhed. Der skal gerne være god udsigt til f.eks. hav, skov eller sø. Fred og ro, væk fra togbane og store veje. Boligareal omkring 100-150 m². Eventuelt ejendom til lang overtagelse. Max. pris kr. 5.000.000.

Ref. 547831

1. række til Øresund

Mellem Hornbæk og Helsingør
Evt. hus til nedrivning
God beliggenhed
Leder efter det helt rigtige

Familie søger ejendom i 1. række til havet. Gerne på strækningen mellem Hornbæk og Helsingør. Det kunne enten være en nyere villa eller et hus til nedrivning. De har god tid til at vente på det rigtige. Pris er ikke afgørende.

Ref. 742132

Villa i Ålsgårde

Nem vedligeholdelse
Nyere villa
God beliggenhed
Leder efter det helt rigtige

Par søger lækker villa i Ålsgårde. De drømmer om en ejendom uden for meget vedligeholdelse og med en god beliggenhed. Gerne udsigt til vand, skov eller sø. Boligen skal indeholde min. 3 soveværelse og separat forældreafdeling foretrækkes. De har god tid til at vente på det rigtige. Pris max. 6.000.000.

Ref. 329135

Med fri udsigt til havet

1. el. 2. række til havet
Nordsjælland
Venter på det rigtige
Max. kr. 7.000.000

Par søger villa med fri udsigt til havet. Enten beliggende i 1. eller 2. række til havet. Der skal gerne være gode badeforhold i gåafstand. De er åbne for både gamle hyggelige villaer samt nye moderne villaer. Der skal være god plads til besøgende. Parret har god tid og venter gerne på det helt rigtige. Max. kr. 7.000.000.

Ref. 569163

Hesteejendom

Landsted med plads til heste
Min. 3-4 folde samt ridebane
Hovedhus i alm. pæn stand
Max. kr. 6.000.000

Par søger landsted med plads til 4-5 heste. Der skal på ejendommen være hestebokse, ridebane samt min. 3-4 folde. Hovedhuset skal være i alm. pæn stand og ikke til stor istandsættelse. Ejendommen skal være beliggende i Nordsjælland. Max. kr. 6.000.000.

Ref. 895529

Naturskøn beliggenhed

Helsingør Kommune
Helårsgrund
Evt. hus til nedrivning
Venter på det rigtige

Familie drømmer om at bo naturskønt og ugenert, gerne i Helsingør Kommune. De leder primært efter en helårsgrund i landzone, hvor de selv kan bygge. Alternativt kan de være interesseret i et ældre hus til nedrivning eller nyere ejendom med en naturskøn beliggenhed. De har tid til at vente på det rigtige. Max. pris for grund el. hus til nedrivning ca. 2 mill. Nyere hus max. ca. 4 mill.

Ref. 856423

Villa i landmiljø

Villa med have
Ok for renovering
Minimum 3 soveværelser
Max. kr. 2.100.000

Familie søger villa gerne i landmiljø. De har byerne Ålsgårde, Helsingør, Humlebæk og Fredensborg i tankerne, men er også åben for andre muligheder. Ejendommen skal have 3 soveværelser eller mulighed for at indrette dette. Renovering/istandsættelse er ok. Max. kr. 2.100.000.

Ref. 783569

Landsted i Helsingør

Velegnet til 2 generationer
Min. 5000-7000 m2 grund
Gerne med værksted
Max. kr. 4.800.000

Par søger landsted i Helsingør Kommune. Ejendommen skal være velegnet til 2 generationer. Grunden skal være 5000-7000 m2 eller større. Der skal være plads til værksted med mulighed for opbevaring af maskiner mv. Renovering i et vis omfang er ok. Max. kr. 4.800.000.

Ref. 342291

Lille landejendom

Gerne i Helsingør Kommune
Grundareal på min. 5000 m2
Ingen trafikstøj
Max. kr. 2.500.000

Par søger lille landejendom i Nordsjælland, gerne Helsingør Kommune. Der skal være plads til høns, et æsel eller lignende og søger derfor efter en ejendom med et grundareal på ca. 5000 m2. Ejendommens beliggenhed skal være fredelig, væk fra store veje. De kunne også være interesseret i en byggegrund evt. med hus til nedrivning. Max. kr. 2.500.000.

Ref. 458017

Landejendom i Nordsjælland

Landejendom i Nordsjælland
Gerne ca. 5 hektar jord
Bolig med sjæl, ok for renovering
Max. kr. 5.500.000

Familie på fem søger landejendom i Nordsjælland gerne på strækningen mellem Hillerød og Kvistgård. De ønsker en ejendom med sjæl, hvor der gerne må være behov for renovering. En grundstørrelse på over 5 hektar er ideelt, men mindre har også interesse. Max. kr. 5.500.000.

Ref. 181600

Billede

Følg os på Instagram

Billede

Følg os på Facebook

Billede

Kontakt os

Rådgivning ved huskøb

Har du fundet drømmeboligen hos en anden mægler?
Så hjælper vi dig trygt dig gennem handlen

Se ejendomme til salg

Vi sælger ejendomme i Nordsjælland i alle
prisklasser, alt lige fra lejligheder, villaer,
rækkehuse, landejendomme og liebhaveri.