Lad os hjælpe dig til en god handel

”Solgt eller Gratis”

Du kan få en "solgt eller gratis” aftale hos os. Som fri og uafhængig mægler er vi ikke bundet af faste koncepter og kan matche alle salærtilbud og rabatmuligheder. Solgt eller gratis aftaler gælder ikke nødvendige attester, tilstands-/el-rapport og energimærke i.h.t. lovgivning.

Vi er et professionelt og godt alternativ til f.eks. kædemæglerne. Vi er fleksible og udarbejder altid individuelle salgsstrategier, der kan tilpasses dine ønsker og behov samt den enkelte ejendomstype.

Har du haft til salg før, og ikke fået solgt - så prøv os. Vi er gode til detaljerne og sælger også de ejendomme, der kræver lidt ekstra.

Vi lægger vægt på

  • et godt og givende samarbejde
  • at få udarbejdet den rette salgsstrategi
  • at du er i trygge hænder

Bestil en gratis salgsvurdering

Når du sætter til salg hos os

Når du sætter til salg hos os, så står vi for alt fra A-Z i handlen. Vi kan vores håndværk og sørger for, at du altid er opdateret på dit salg. Vi bruger professionelle boligfotografer, der kan deres kram og benytter også flotte luft-dronefotos på især landsteder, udsigtsvillaer mv. Vi sælger din ejendom bedst muligt i samråd med dig.

Vi er fuldt konkurrencedygtige i forhold til markedsføring af din bolig. Når din ejendom er til salg hos os, så markedsføres den på mere end 12 boligportaler, dels på Boligsiden.dk og Boliga.dk, vores egen hjemmeside, men findes også på kædernes hjemmesider. Vi har købere fra hele landet, men i særdeleshed fra hovedstadsområdet, men også mange købere fra vores forretningssted her i lokalområdet. Vores markedsføring er bred og rammer også langt ud over vores lokalområde. De sociale medier er naturlig del af vores salgsarbejde, vi er aktive på dels Facebook og Instagram og laver målrettede betalingskampagner.

Vi undervurderer dog heller ikke effekten af traditionel avisannoncering i dels Lokalavisen Nordsjælland, tilbyder ligeledes markedsføring i den landsdækkende avis Boligmarkedet, dagbladet Børsen, Berlingske T, Politiken mv, hvis ønskes.

Som fri og uafhængig mægler er vi ikke bundet af faste koncepter. Vi kan altid tilrettelægge og matche de evt. særlige salærtilbud og rabatordninger du kan opnå på dit boligsalg igennem f.eks. din bank, dit nuværende realkreditinstitut, kædemægler eller lign. Vi arbejder gerne ud fra helt faste prisaftaler, % salærberegning ud fra ejendommens kontantpris mv. Lad os give dig et godt tilbud på din salgsopgave. Salgsperiode på normalt 6 måneder + evt. 3 måneders gratis forlængelse.

Skal du sælge under særlige omstændigheder?

Vi er diskrete og tager altid hensyn til eventuelle særlige omstændigheder. Er du f.eks. i en økonomisk svær situation, måske i en skilsmisse eller andre stressede/svære situationer, så er vi den helt oplagte samarbejdspartner. Du kan altid trygt og fortroligt give os et kald og høre, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig videre. Vi er personlige, professionelle og tager hensyn til særlige situationer.

Fordele for alle vores sælgere

Ved køb af ny ejendom, til salg igennem anden ejendomsmægler, kan man som nuværende eller tidligere sælger af ejendom igennem Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Jørgensen tilbydes hjælp til dels skødeudarbejdelse, tinglysning og køberrådgivning ved køb af ejerbolig i Danmark. Servicen tilbydes til en reduceret pris/rabat på 15% i forhold til vores normale pakkepris for denne type opgave p.t. normalt kr. 8.500 inkl. moms.

Lån

Ved køb af ny bolig, forældrekøb, til- og ombygningslån i den nuværende bolig, friværdi-belåning til f.eks. køb af ejendom i udlandet mv. så kontakt os. Du kan modtage uforpligtende beregning og tilbud på dels realkreditbelåning og bolig finansieringstilbud igennem vores samarbejdspartner. Kontakt os - Det betaler sig.
Renten er lav og der kan være mange penge at spare på omlægning af dyre lån, indfri kassekredit m.v. Få et tilbud, evt. som alternativ til din nuværende bank.

Billede

Følg os på Instagram

Billede

Følg os på Facebook

Billede

Kontakt os

Billede

Skal vi finde din drømmebolig?

Fortæl os, hvad du søger

Billede

Måske har vi allerede en køber til din ejendom!

Se et udpluk fra vores køberkartotek