THOMAS JØRGENSEN

Ejendomsmægler, MDE
tj@70266000.dk
70266000

TILDE SCHOU JØRGENSEN

Ejendomsmægler, MDE
tsj@70266000.dk
70266000

ANEMONE SCHOU JØRGENSEN

Kontormedhjælper, weekend
70266000

Din stabile samarbejdspartner

  • Professionelt alternativ til kæde- og bankejede mæglerforretninger
  • Har siden 1999 drevet vores forretning som fri og uafhængig mægler
  • Samarbejder med alle parter inden for ejendomshandel, herunder advokater, banker, forsikringsselskaber, realkreditinstitutter mv.
  • Bred og årelang erfaring med salg af landejendomme, liebhaveri, villaer, rækkehuse, lejligheder samt sager der kræver en ekstra indsats.

Målsætning

  • Fri og uvildig rådgivning til gavn for køber og sælger
  • Yde en service ud over det sædvanlige
  • Altid opdateret mht. lovgivning, uddannelse og IT-udvikling
  • Betjener alle kunder på en personlig, individuel og professionel måde
  • Ligeværdig dialog mellem alle parter
Billede

Følg os på Instagram

Billede

Følg os på Facebook

Billede

Kontakt os

Historie

Tilbage i år 1999 slog Thomas dørene op for Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Jørgensen, der i dag har eksisteret i mere end 20 år som fri og uafhængig ejendomsmæglerforretning. I dag holder forretningen til på Ndr. Strandvej i Ålsgårde/Hellebæk, hvor fra vi sælger alle typer ejendomme i hele Nordsjælland. Vi har stor og bred erfaring med alle slag ejendomme, her under salg af landejendomme, liebhaveri, villaer, rækkehuse, ejerlejligheder m.v. dels igennem vores arbejde, men også via egne interesser og ejendomme.

Vi er stolte af at være en familiedrevet virksomhed - For netop dette er en af vores helt store styrker. Primært vil du møde Thomas og Tilde på dels kontoret, fremvisninger m.v. Der arbejdes tæt sammen for at yde den bedste rådgivning til vores kunder. Thomas har solgt boliger siden 1989 og har derved bred og årelang erfaring indenfor salg af ejendomme – Lige fra 1. værelset lejligheder til liebhaveri i millionklassen. Tilde har siden 2016 været en stor del af virksomheden og foruden hendes uddannelse som ejendomsmægler, så bidrager hun til, at vi altid er med på beatet og er opdateret på teknologien.

Vi er lokale og bor selv i området. Vi vægter det højt, at vi kan fortælle vores købere, hvor i området der er gode institutioner, skoler, indkøb, smuk natur, transport muligheder mv. Vi går op i lokalmiljøet og støtter lokalearrangementer, foreninger mv.

Billede

Skal vi finde din drømmebolig?

Fortæl os, hvad du søger

Billede

Måske har vi allerede en køber til din ejendom!

Se et udpluk fra vores køberkartotek

Forsikring og garantistillelse mv.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og stillet garantistillelse hos Tryg Forsikring. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.
Virksomheden og ansvarlig indehaver Thomas Jørgensen er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen.

Samarbejdsaftaler, provision, vederlag mv.

Virksomheden samarbejder med alle parter inden for ejendomshandel.

Inden for avisannoncering benytter vi f.eks. lokalavisen Nordsjælland, Helsingør Dagblad, Boligmarkedet, Berlingske Tidende, Dagbladet Børsen og Politiken. Der modtages provision/rabat ved anvendelse af annoncemedier. Der modtages ligeledes provision ved fremskaffelse af forsikringstilbud gennem f.eks. Dansk Boligforsikring og Willis forsikringsservice, Nem forsikring eller FRIDA Forsikring.

Der modtages henvisningsprovsion vedr. evt. lån. Kontakt os gerne for oplysning om provisionens, vederlagtes eller rabattens størrelse.

Det er altid det frie valg og kundens eget valg, hvor der skal optages for eksempel lån, tegnes forsikring mv.

Ejendomsmægler Thomas Jørgensen, MDE. - Cvr. nr. 29182701, Tj Ejendomme ApS.

Administration, udstilling og kontor på Nordre Strandvej 157 A, 3140 Ålsgårde.
Herfra betjenes kunder i hverdage og weekend.

Se ejendomme til salg

Vi sælger ejendomme i Nordsjælland i alle
prisklasser, alt lige fra lejligheder, villaer,
rækkehuse, landejendomme og liebhaveri.