Diskret salg

Ikke alle sælgere ønsker deres ejendom officielt til salg. Vi har flere skuffesalg, såkaldte diskrete salg, hvor vi bringer køber og sælger sammen om en ejendom helt udenom de traditionelle salgskanaler, såsom f.eks. Internettet mv. Brug vores erfaring, netværk og vores kartotek som vi har opbygget gennem mange år.

Er du selv på jagt efter en særlig ejendom - måske et landsted, en ejendom ved vandet, et 2-familieshus eller? Så lad os høre fra dig. Vi har flere diskret salg liggende.

Er du sælger og ønsker et diskret salg, så hjælper vi dig gerne.

Du har måske haft til salg før eller har en helt særlig ejendomstype, som der kan være ganske få købere til på grund af f.eks. prisniveau mv. Vi løser de opgaver, som kræver lidt ekstra. Du er altid velkommen til at kontakte Thomas Jørgensen personligt på tlf. 28406100.

Som sælger af en ejendom til salg gennem diskret salg, så omfattes du naturligvis fortsat af virksomhedens ansvarsforsikring, vores garantistillelse ved formidling mv. Nødvendige rapporter og attester udarbejdes inden handel, tilbud på hus og ejerskifteforsikring fremskaffes - diskret naturligvis. Vi indgår formidlings- og honoraraftale. Sammen bestræber vi os på at finde en god løsning for netop dit salg.

Vil du have mere info?

Hvis du vil vide mere om en af vores diskrete ejendomme, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

Her ser du et udpluk af vores diskrete skuffesager.

Ålsgårde - Nul energihus

Spændende ejd. fra 2013
Nem vedligeholdelse
Prisniveau kr. 4.295.000
Spændende og nybygget ejendom fra år 2013.

Opført som passiv hus -"nul" energihus. God planløsning, vedligholdesesfrie materialer, dejlig have med skønt terrasseanlæg. Rart ældre kvarter, børnevenligt. Skov, skoler, indkøb, station ligeledes tæt på. Perfekt til travl familie. Lave ejerudgifter og meget få udgifter til forbrug. Topisoleret, materialevalg i høj kvalitet. 2 badeværelser, 4 soveværelser, spændende stue i forbindelse med køkken/alrum, stort bryggers, flotte lys/vindues partier. Boligareal 160 m². Forhør nærmere.

Mdl. ejerudgift kr. 3.900

Nordkysten - hav, sø og skov

Fantastisk beliggenhed
Nem vedligeholdelse Prisniveau kr. 5.650.000

Flot ejendom fra år 2006 med særdeles god beliggenhed. Tæt på strand, skov og sø samt korte afstande til skole, indkøb mv.
Boligen er nem at vedligeholde. Den flotte stil og stand gælder ude såvel som inde. Perfekt til både ældre eller familien med 2 børn. Ejendommen har separat "børne-/gæsteafdeling". Nydelig have på 800 m2.
Sælger har ikke travlt og kan muligvis være interesseret i en lang overtagelse, hvis køber f.eks. selv skal sælge egen bolig.

Mdl. ejerudgift kr. 13.000

Landsted i Helsingør - Solgt

Landsted med plads til heste
Evt. mulighed for erhverv
Forhør nærmere vedr. prisniveau

Spændende ejendom lige op til skoven med mange muligheder. Parklignende grund på 3,5 ha med hestefolde, sø mv.
Ejendommen er tæt på centrum, indkøb mv. Hovedhuset er en stråtækt idyl fra 1930'erne og har et boligareal på 230 m2. Ejendommen har en ekstra bolig i separat hus på ca. 80 m2 i grundareal samt tagetage på 47m2. Derudover har ejendommen en større mellembygning med alverdens muligheder. Her finder du 144 m2 i grundplan, 94 m2 tagetage og 118 m2 kælder. Oplagt til f.eks. erhverv, mandskab, bolig mv. På ejendommen findes grov/industrikøkken, ridebane, staldbygning til heste, hønsehus mv.

Billede

Følg os på Instagram

Billede

Følg os på Facebook

Billede

Kontakt os

Se ejendomme til salg

Vi sælger ejendomme i Nordsjælland i alle
prisklasser, alt lige fra lejligheder, villaer,
rækkehuse, landejendomme og liebhaveri.

Rådgivning ved huskøb

Har du fundet drømmeboligen hos en anden mægler?
Så hjælper vi dig trygt dig gennem handlen