Ejendomsmægler Thomas Jørgensen

Plejeltvej 26A,
3100 Hornbæk

Hornbæk/Havreholm - Landsted 2 huse

Skønt landsted med 2 selvstændige huse. Vi befinder os midt i Havreholm by, et hyggeligt mindre landsbymiljø kun få km. fra Hornbæk by med de skønneste badestrande, forretningsliv, skoler mv. Tikøb, Fredensborg by m.v. ligeledes inden for kort afstand.

God plads til f.eks. en børnefamilie i hver bolig. Flot stort haveanlæg med dels hønsegård og masser af udenomsplads til alverdens hobbyaktivitet. Husene fremstår hver især i flot stand, lyse og rummelige på henholdsvis 171 m² og 141 m². Til 2 familier, 2 generationer, evt. som bolig og erhverv, udlejning af den ene bolig, eller..? Skønt stort markareal foran ejendommen, hvor der kan holdes heste mv. kan evt. blive dit. Forhør nærmere herom.

Ejendommen er beliggende i Havreholm by på en dejlig stor grund. Til ejendommen hører endvidere et jordareal med på i alt 85.587 m² jord (næsten i alt 9 ha), der består af stort skønt jordbrugs-/skov-/ jagtareal med dels sø og jagthytte, beliggende ca. 750 meter fra ejendommen. Forpagtningsindtægter for dels jordarealer og jagt er ikke medtaget i beregning.

Hovedhuset fra år 1940 har et boligareal på 141 m² og fremstår i rigtig fin stand. Ombygget, renoveret, ekstraisoleret mv. inden for de seneste år. Indretning: Stor entré med trappe til 1. sal, dejligt stort køkken, badeværelse med brus og toilet, kæmpe vinkelstue med synlige bjælker og brændeovnsarrangement. På 1. sal: 2 soveværelser (evt. 3) med flot udsigt. Kæmpe terrasseanlæg i forbindelse med haven. Helt ugenert.

Huset på 171 m² er i 2016 total ombygget og nyindrettet. Flot materialevalg. Indretningen i stueplan er således: Stort flot entré med skabe, gulvvarme i husets badeværelse og køkken, 2 store soveværelser, skønt køkken/alrum med trappe op til 1. sal. På 1. sal: Soveværelse og stor stue med udsigt til markerne. Ligeledes træterrasse og haveareal til denne bolig. I midten af det hele danner gårdsplads ramme om alle herlighederne.

Endvidere charmerende længe-/staldbygning på 126 m² + lagerrum i tagetagen med alverdens muligheder. Der findes effektivt pillefyr, som forsyner de 2 huse med varme og bringer energiudgifterne helt i bund.

Sjældent udbudt ejendomstype og bemærk i øvrigt de lave ejerudgifter. Hvornår vil I se?

Thomas Jørgensen

Har du spørgsmål?
Ring - 70266000 / Thomas